Kaas-plank-borrel-goud-op-hout.

Juni 2020

Vitam kookboek

Voor mijn afstudeeropdracht heb ik een kookboek ontworpen als relatiegeschenk voor Vitam. Hierbij kon ik mijn krachten in ontwerp, concept en branding bundelen.

social media

Vitam wilde graag een relatiecadeau schenken aan haar vaste klanten; om een eigen cadeau te geven waarbij het verhaal van Vitam wordt verteld. Koken is binnen het bedrijf een passie en dagelijkse bezigheid, vandaar dat een kookboek hèt geschikte medium was.

Mijn taak was om een succesvol mediaproduct (kookboek), in de vorm van een relatiegeschenk, te ontwikkelen. Ik heb gedurende mijn afstudeerperiode onderzoek gedaan middels de 'Design Thinking' methode. Op basis van gegevens, ontwikkelingen en strategieën heb ik dit kookboek ontworpen.

Tijdens het afstudeertraject was het mijn doel om alle aspecten in het mediaveld, die ik gedurende de opleiding heb geleerd, zelfstandig te kunnen bundelen in één mediaproduct. Van onderzoek doen, interviews afnemen, vormgeving, opzet, tekstschrijven en fotografie tot aan rekening houden met de eisen en wensen van de opdrachtgever en ingespeeld op de doelgroep.

Nou, dit is gelukt! Ik heb het kookboek afgerond met een 8,4.

merkstrategie

 
 

GET THE PICTURE

Voorkant Vitam Kookboek
Inhoud Vitam Kookboek
Seizoenspagina Vitam Kookboek
Receptenpagina Vitam Kookboek
1/2

WIL JIJ DIT NOU OOK?

Dat kan! Wie weet heb ik al een ideaal pakket voor je samengesteld.

Zo niet, dan gaan we gewoon voor maatwerk.