Ik breng jouw boodschap tot uitdrukking.

 
Hi! Ik ben Michèle Tummers, de creatieveling voor ondernemers.
 

We zijn altijd druk. Proberen alle ballen maar hoog te houden en verliezen onze focus en creativiteit. Achter de schermen ben je druk bezig met je bedrijf maar je social media, website en merk-identiteit schieten erbij in. Je klanten vragen zich af waar je bent gebleven.

Enfin, je weet hoe belangrijk online zichtbaarheid is voor je bedrijf. Maar het is gewoonweg niet je core business. Daarnaast zijn het vaak de dingen die als eerste naar de achtergrond verdwijnen wanneer onze tijd kostbaar is.

Laat jouw merkidentiteit nou net wel mijn core business zijn! Van product- of portretfotografie,
het ontwerpen van diverse communicatie uitingen tot aan een nieuwe verfrissende huisstijl and last but not least conceptontwikkeling.

 
"JOUW MERKIDENTITEIT IS MIJN CORE BUSINESS"

Mijn doel is om jouw boodschap of merk tot uitdrukking te brengen. Met passende branding, verfijnde content en verfrissende concepten.

 

Mijn pakketten zijn zo samengesteld dat ik ten

alle tijden het gewenste maatwerk kan leveren. Flexibel ben ik ook, vandaar dat ik aan jou de keuze laat of we een eenmalige of regelmatige samenwerking hebben. En met een strippenkaart bij de hand kun je zelf bepalen wanneer je een vleugje à la mies nodig hebt. Up to you!

Straalt jouw bedrijf die goede eerste indruk uit?

Ik luister naar jouw wensen en doelen en verplaats mijzelf in jouw verhaal. Ik beweeg met je mee zonder mijn eigen visie te verliezen. Wanneer je met mij werkt kies je voor een verfrissende aanpak. Speels maar professioneel. Simpel maar creatief. Strevend naar het beste resultaat. à la mies. 

Ik ben een visueel denker; fotografie is mijn vertaling.

Niet alleen gebruik ik fotografie in mijn werk voor productfotografie. Ook houd ik van portretten. 

 

Geforceerd lachen of cliché portretten zijn niet mijn piece of cake. Een portret moet spreken. Karakter moet doorschemeren. Hierbij kijk ik verder dan alleen het uiteindelijke plaatje. Ik kijk naar jou, luister naar je wensen en geef je de handvaten die je nodig hebt.

In combinatie met mijn kennis omtrent branding en gevoel voor styling heb ik een liefde ontwikkeld voor zakelijke fotografie. Ik denk graag met je mee zodat de juiste sfeer van jou én je bedrijf terugkomen. Dus ondernemers, bedrijven en organisaties. I'm your girl.

PORTFOLIO

 

Stuk voor stuk projecten waar ik trots op ben.

CREATIVITEIT NIET JE CORE BUSINESS?

I'm your girl! Ik neem het creatieve gedeelte graag uit handen.