SAY HI.

Hi! Ik ben Michèle Tummers, de creatieveling voor ondernemers. En net als jij weet ik dat de eerste indruk die je maakt bepalend is voor je succes.

Nu is het totaal onbelangrijk wat menig mens van je vindt. Belangrijk is dat je vooral dichtbij jezelf blijft :-). Maar als ondernemer wil je wel een goede eerste indruk op je klant overbrengen. En daar hebben we maar zo'n 30 seconden voor blijkt uit onderzoek.

Die eerste indruk is dus super belangrijk.

En dat je merkidentiteit, website en sociale media daarbij cruciaal zijn ook. Toch schiet het er vaak bij in om hier aandacht aan te geven, want het is gewoonweg niet je core business. I'm your girl! 

Laat jouw merkidentiteit nou net wel mijn core business zijn!

 

Van product- of portretfotografie, het ontwerpen van online en offline communicatie uitingen tot aan een nieuwe verfrissende merkstrategie- of huisstijl. 

Straalt jouw bedrijf die goede eerste indruk uit die je graag wilt overbrengen?

Ik wil dat jij als ondernemer die eerste indruk uitstraalt en owned. Ik neem je mee in het proces en samen zorgen we voor een ijzersterk online visitekaartje. 

Waar ik je bij kan helpen als creatief marketeer?

 
Bachelor Creative Business afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam
Specialisatie in
Digitale Media en Mediaconcepten
Diploma Marketing en Communicatie op zak
Kan de hele dag over eten praten en
eet sinds 2014 geen vlees meer
In mijn vrije tijd ben ik een natuurjunkie
mits het niet regent
Ik heb een passie voor
zelfontwikkeling en psychologie
Wat vrienden en familie zeggen

Michèle is ambitieus en dit zie je terug in alles wat ze doet. De opdrachten waar ze veel tijd en energie in stopt, alles moet perfect! De fotoshoots die ze doet, het perfecte plaatje zal en moet er tussen zitten. Anders gaat ze door. Creatieve cadeautjes voor de mensen van wie ze houdt worden tot in de puntjes uitgewerkt, en dat zie je terug. Haar perfectionisme is een enorme kwaliteit die soms ook in de weg staat. Maar deze perfectionisme, in combinatie met haar discipline, levert haar en haar opdrachtgevers prachtige resultaten. 

- DAAN, VRIEND